Een familiekrant maken doe je nu ook met Lettr!

Liever mobiel? Ontdek Lettr

Een familiekrant maken doe je nu ook met Lettr!

Granniedays is in volle corona-crisis ontstaan om het verdriet van het bezoekverbod in de woonzorgcentra te verzachten. Uit dit initiatief werden er maar liefst 20.000 krantjes gemaakt, waarvan meer dan 8.000 in handen kwamen van de bewoners in woonzorgcentra. Door het groot succes werd Granniedays meteen een blijvertje en werd het verder uitgebreid om iedereen de kans te geven om vrienden en familie te verrassen met een zelfgemaakt krantje!

Maar wie niet veel tijd heeft en graag snel en eenvoudig een krantje maakt, kan dat vanaf nu ook met de Lettr-app! Kinderen, kleinkinderen en de familie samen, kunnen nu via hun smartphone in recordtempo een leuk krantje maken voor hun familieleden in de woonzorgcentra en glimlach op hun gezicht toveren. Een eigen krant maken is nooit zo simpel geweest.

Een eigen krantje maken is nog nooit simpel geweest met Lettr

Hoe maak je een krantje met Lettr?

  • Download de gratis Lettr app en maak in alle vrijheid een krantje. Je hoeft geen abonnement aan te gaan en betaalt gewoon per krantje.
  • Je hebt de keuze uit een 4-paginakrant en een 8-paginakrant. Je kan zelfs een reuzenposter in het midden zetten!
  • Nodig vrienden of familie uit om mee te werken aan een krantje. Samen vormen jullie één redactieteam! Iedereen bewerkt een deel van de krant én je kan de redacteurs met naam en foto weergeven. Zo ziet de ontvanger meteen wie er welk stukje geschreven heeft! Handig toch?
  • Kies de leukste foto’s van je camera of sociale media en voeg ze toe aan je krant. Schrijf er een kort tekstje bij en bekijk in de app meteen het resultaat!
  • Is je krantje klaar? Bestellen maar! Maak een 4-paginakrant voor 6 euro of een 8-paginakrant voor 10 euro, incl. verzendkosten voor België, Nederland, Frankrijk, Duitsland & Luxemburg.
  • Je krantje wordt binnen de week gedrukt en verzonden. Stuur het krantje naar eender welk werelddeel en verras vrienden en familie van dichtbij of veraf!

Een krantje sturen naar een woonzorgcentrum?

Wist je trouwens dat er heel wat woonzorgcentra in Vlaanderen zijn aangesloten bij Lettr? Kijk of jouw woonzorgcentrum erbij zit en ga meteen aan de slag met hun aangepaste en gepersonaliseerde sjablonen. Deze woonzorgcentrum sponsort overigens een deel van het krantje. Zo wordt jouw krantje aan een voordelig tarief aangeboden.

Download de app en verras iemand met een échte krant
Download de app

Granniedays is een initiatief van Genscom en Happiedays
Live-chat
Via mail
-